Saturday, December 16, 2006

Suomi tekstit - 911 Loose Change 2nd Edition DVDRip - Finnish subtitles

11syyskuu.org

Mitä näimme 11.9.2001?

Käytetäänpä hetki WTC:tä vastaan suoritetun iskun arviointiin sen perusteella mitä tiedotusvälineet ja erityisesti televisio meille näyttivät. WTC:n etelätornia päin ajava matkustajakone tallentui lukemattomien TV-kameroiden toimesta ja välitettiin koko maapallon väestölle. Se oli valtava mediaspektaakkeli. Näkymä pilvenpiirtäjää vasten ajavasta matkustajakoneesta ja savun peittämästä Manhattanista on kuin suoraan ilmestyskirjasta ja sitä toistettiin uudestaan ja uudestaan. Sivilisaation loppu. Sen psykologinen teho on ilmiselvä.

Johtopäätös: asialla ovat psykologisen sodankäynnin ammattilaiset. Nimittäin juuri siitä on kysymys: hyökkäys ei kohdistunut USA:n arvovaltaa tms vastaan, vaan tarkoituksena oli manipuloida mahdollisimman laajan yleisön mielipiteitä. Tämä maailmanlopun näkymä järkytti kaikkia meitä, ja samalla se herkisti meidät hyökkäyksen kohteeksi joutuneet maan Yhdysvaltojen esittämille tiedoille teon suorittajista ja heidän motiiveistaan. Vain muutamia tunteja iskujen jälkeen ensimmäiset julkaisut kertoivat epäilyistä Bin Ladenin suuntaan. Ja pian alkoi ilmaantua "raskauttavaa" todistusaineistoa, jäähyväiskirjeitä, testamentteja ym, jotka selkokielellä ilmoittivat, ketkä olivat asialla. Liian helppoa, liian ilmeistä? Eipä tainnut monikaan epäillä.

Meille esitettiin helposti sulatettava viholliskuva, jonka useimmat mielellään omaksuivat, kukapa "ählämejä" rakastaisi. Moni suomalainen myös muisti, miten nuo "marttyyrit" pääsevät kuolemansa jälkeen muhinoimaan yli seitsemänkymmenen neitseen kanssa (niillä pirulaisilla on jopa parempi taivas!) Nerokas veto, Yhdysvallat on nyt uhri ja sillä on oikeus kostaa. Kaikki arvostelu vaiennettiin kerralla, sillä kriittinen asenne "loukkaa uhrien muistoa". Kuinka monesti olemmekaan sen jälkeen kuulleet sanottavan: Yhdysvaltoja kohdanneitten terrori-iskujen jälkeen.....
_________________________________

People like Loosechange boys and Alex Jones are the people what the world needs right now. Alex and the boys, I salute you!

No comments: